Energy Broker

Energiefacturen zijn vaak zo ingewikkeld dat je niet kan weten of ze correct zijn, laat staan dat je weet of je al dan niet teveel betaalt en dit kan veel geld kosten.

Als onafhankelijk tussenpersoon garandeert Fair Price Consulting de best mogelijke deal op de markt. Niet eenmalig, maar altijd. We volgen continu de prijzen van leveranciers op en zorgen ervoor dat je steeds de beste voorwaarden krijgt. Een dienst die volledig gratis is!

Onze experts kennen de markt en hebben rechtstreeks contact met de leveranciers. Zo ontvang je altijd een correct advies op maat. Bovendien bundelen we de energievraag van duizenden klanten waardoor we vaak ver onder de gangbare tarieven kunnen gaan.

Ook wij volgen de populaire trend om te investeren in hernieuwbare energiebronnen zoals zonnepanelen. Hiervoor kan je bij ons terecht voor een vrijblijvende offerte. Zonnepanelen bieden we aan in koopformules maar ook in een uniek huurconcept. Met ons verhuurmodel kunnen we klanten de mogelijkheid bieden om te genieten van zon-opbrengst, zonder investering!

Geïnteresseerd in hoeveel je kan besparen?

Onze specialisten analyseren vrijblijvend jouw verbruik.

EnergyBroker2

Je doet beroep op een verzekeringsmakelaar voor jouw verzekeringen? Bij ons kan je terecht voor jouw energiedossier. Net zoals de verzekeringsmakelaar, regelt Fair Price Consulting alles van A tot Z. We bieden online platformen aan om alles te vereenvoudigen en posten heel wat digitale informatie.

Waarom ons als makelaar?
Met behulp van goed opgeleide experts en gespecialiseerde software kunnen we jouw facturen snel controleren, jouw profiel scherpstellen en zo op de markt kijken naar de meest geschikte aanbieder en tariefformule.

Win-win
Zelf betaal je als particulier of onderneming niets voor deze dienstverlening. We worden betaald door de leveranciers. Omdat wij energievragen van vele duizenden afnemers bundelen en zo aanbieden aan de leveranciers kunnen ook zij fors besparen op sales en marketing. Met een deel van deze winst worden onze kosten betaald. Zo haalt iedereen voordeel uit deze samenwerking!

Onze procedure

icon1

Stap 1

Een adviseur komt langs en bespreekt samen met je wat de mogelijkheden zijn, ofwel doe je online beroep op ons.

icon2

Stap 2

We analyseren een recent jaaroverzicht van jouw energieverbruik.

 
icon3

Stap 3

We contacteren energieleveranciers en zoeken de beste deal op de markt.

icon4

Stap 4

Je krijgt een competitief voorstel in de bus.

icon5

Stap 5

Je beslist of je ingaat op ons aanbod of niet.

icon6

Stap 6

We doen een jaarlijkse check-up.

Samenwerken met Fair Price Consulting is eenvoudig en overzichtelijk.
We nemen alle nodige administratie op ons en dit kost je niets.
Uiteraard kan je bij ons terecht voor advies en bijkomende inlichtingen.
EnergyBroker