Groene toekomst

Word je eigen energieleverancier

Ontdek jouw nieuwe partner voor studie, advies en realisatie van groene energieoplossingen. We zetten de onuitputtelijke energie van de zon in om jouw woning of gebouw te voorzien van elektriciteit. Particulieren, ondernemingen en overheidsbedrijven kunnen allemaal bij ons terecht.

Kies voor een duurzame oplossing en word je eigen energieleverancier. Of je nu zonnepanelen wilt kopen of huren, we hebben een groen aanbod voor werkelijk iedereen. Afhankelijk van je type gebouw, je capaciteit en budget stellen we je de ideale groene energieoplossing voor.

De keuze voor zonnepanelen is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor een duurzamere wereld.

Een win-win situatie waar jij mee kan uitpakken.

Competitieve prijzen

Afhankelijk van je verbruiksprofiel wordt door onze professionals het juiste aantal panelen en bijhorende batterij voorgesteld. Niet te veel, niet te weinig. Door de zonnepanelen correct te dimensioneren, wek je enkel de energie op die je zelf nodig hebt, zonder onnodig te moeten terugsturen naar het net.

Onze huurformule is uniek op de markt. Niet enkel onze prijszetting zit goed, ook de kwaliteit van onze groene energieoplossingen is top. Wil je toch investeren?             Dat kan. Je bent immers verzekerd van een lagere prijs en beste kwaliteit vergeleken met het marktgemiddelde.

Benieuwd hoeveel je kan besparen met groene elektriciteit via zonnepanelen?